Identificatie
Referentie code
BE SAT 07-07.02.-Gedrukte Boeken-XVIIe EEUW-Schaetzen B19
Titel
Delavarenne, Le cuisinier français enseignant la manière de bien apprêter et assaisonner toutes sortes de viandes grasses et maigres, légumes et pâtisseries. Rouen, Jean-Baptiste Besogne
Datum(s)
- 1700 (Vervaardig)
Beschrijvingsniveau
Stuk
Omvang en medium
1 Boek
Context
Naam van de archiefvormer
Naam van de archiefvormer
Naam van de archiefvormer
Naam van de archiefvormer
archiefbewaarplaats
Geschiedenis van het archief
Directe bron van verwerving of overbrenging
Inhoud en structuur
Bereik en inhoud
Waardering, vernietiging en slectie
Aanvullingen
Ordeningstelsel
Voorwaarden voor toegang en gebruik
Voorwaarden voor raadpleging
Voorwaarden voor reproductie
Taal van het materiaal
Schrift van het materiaal
Taal en schrift aantekeningen
Fysieke eigenschappen en technische eisen
Toegangen
Verwante materialen
Bestaan en verblifplaats van originelen
Bestaan en verblijfplaats van kopieën
Related units of description
Aantekeningen
Aantekening
14,5 x 8 cm